ELIKON GRAPHIC ARTS

Η Elikon Graphic Arts είναι μια σύγχρονη βιομηχανική μονάδα η οποία, από το 2010, δραστηριοποιείται στον τομέα των επαγγελματικών εκτυπώσεων και της χάρτινης συσκευασίας.
 
Αξιοποιώντας πλήρως καινοτόμες τεχνολογίες, παρέχουμε με συνέπεια υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σεβόμενοι τις ανάγκες και τους χρόνους ενός εξαιρετικά απαιτητικού εταιρικού πελατολογίου. Ως συνέπεια, από τη δημιουργία μας έως σήμερα, διατηρούμε αδιάλειπτα σταθερά ανοδική πορεία στην Ελληνική αγορά.
 
Το φάσμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει:
 
  • Offset εκτυπώσεις (έντυπα παντός είδους, χάρτινη συσκευασία, κλπ.)
  • Ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους (σηματοποίηση - branding κάθε είδους, κλπ.)
  • Εκτύπωση και κοπή άκαμπτων υλικών (γυαλί, ξύλο, plexi, kappa, μέταλλο, re-board, κλπ.)
  • Ειδικές εκτυπωτικές εφαρμογές – κατασκευές (εκθεσιακά περίπτερα, τελάρα εκθέσεων, κλπ.)
  • Συστήματα προβολής (roll up, stand αράχνες, u-stands, κλπ.) 
  • Υπηρεσίες Δημιουργικού
 
 
Σε μια έκταση 3000 τμ, στην καρδιά της Αθήνας, στη βιομηχανική ζώνη του Ταύρου, έχουμε δημιουργήσει μια πρότυπο βιομηχανική μονάδα καθετοποιημένης παραγωγής, πλήρως εξοπλισμένη με βάση τις σύγχρονες τάσεις των επαγγελματικών εκτυπώσεων. Παράλληλα, είμαστε πιστοποιημένοι με ISO για την ποιότητα και με FSC® για την υπεύθυνη δασοκομία.
 
Με αίσθημα ευθύνης και υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Η εκτύπωση είναι πρωτίστως εργαλείο επικοινωνίας. Διασφαλίζουμε ότι το μήνυμα θα αποτυπωθεί άψογα όχι μόνο στο υλικό αλλά και στη μνήμη αυτού που απευθύνεται, καλύπτοντας όλη την γκάμα των εκτυπώσεων.
 
Τέλος και σημαντικότερο, θεωρούμε ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιό μας είναι είναι οι άνθρωποί μας, στους οποίους επενδύουμε συνεχώς και εκείνοι ανταποδίδουν, αφού με πολύ αγάπη, και οι 50 στον αριθμό, καταφέρνουμε με τον καλύτερο τρόπο να «Εκτυπώνουμε Ό,τι Επικοινωνείτε».
 
Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» από το 2020 πληρώντας τα ποσοτικά και τα ποιοτικά κριτήρια που απαιτούνται.