ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
25 Απρ
Μία ακόμα σημαντική εταιρεία από τον κλάδο των τροφίμων-ποτών, η ΕΖΑ Πρότυπος Ελληνική Ζυθοποιία γίνεται μέλος της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», πιστοποιώντας την ελληνικότητά της μέσω της EUROCERT. Η πιστοποίηση έγινε με βάση ένα αναλυτικό και ευρύ «Πρότυπο Απαιτήσεων» που αξιολογεί και αποδίδει στις εταιρείες – μέλη το συγκεκριμένο σήμα.

Η ΕΖΑ Πρότυπος Ελληνική Ζυθοποιία δημιουργήθηκε το 1989 και διαθέτει σύγχρονο εργοστάσιο ζύθου με υψηλό παραγωγικό δυναμικό στην Αταλάντη Φθιώτιδας.  Παράγει τέσσερα εξαιρετικά προϊόντα: την ζ εζα premium beer, την Pils Hellas, την BLUE Island και την BERLIN premium lager, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και εφαρμόζοντας επιτυχώς ένα -προηγμένης τεχνολογίας- ολοκληρωμένο σύστημα διαδικασιών παραγωγής και περιβαλλοντικής φροντίδας.
 
Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πιστοποιεί την ελληνικότητα της ΕΖΑ Πρότυπος Ελληνική Ζυθοποιία σε σχέση με την Ιδιοκτησία, την Παραγωγή και τη Βάση της  δραστηριότητας, στοιχεία που δημιουργούν υψηλότερη σχετική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική οικονομία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιστοποίηση της εταιρείας ΕΖΑ Πρότυπος Ελληνική Ζυθοποιία αφορά επίσης ποιοτικά κριτήρια που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εργαζομένων και των παραγόμενων προϊόντων.

Οι εταιρείες που ανήκουν στην πρωτοβουλία συμβάλουν ενεργά στην Ελληνική οικονομία, συνεργάζονται με άλλες Ελληνικές επιχειρήσεις,  και συμμετέχουν σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις.