ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
29 Νοε
Αθήνα, 28/11/2023
Δελτίο τύπου
 
Η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσορίζει τη Rollex
 
 
H πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ διευρύνει το αποτύπωμά της με την ένταξη Rollex, που αποτελεί σήμερα τη Νο1 ελληνική βιομηχανία στα εργαλεία βαφής.
 
Η Rollex ιδρύθηκε το 1958 από τον Στυλιανό Μαντούδη και δραστηριοποιείται στους τομείς παραγωγής ρολών, εργαλείων και αξεσουάρ βαφής. Η άψογη και ταχεία εξυπηρέτηση που παρέχει η εταιρεία στους πελάτες της, αλλά κυρίως η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων της, την καταξίωσε και την εδραίωσε ως την πρώτη επιλογή βιομηχανίας στον τομέα της. Το νέο Μέλος της Πρωτοβουλίας ξεχώρισε για την πρωτοπορία του στα εγχωρία δεδομένα και αναπτύχθηκε γρήγορα έχοντας ισχυρό επιχειρηματικό όραμα και πλάνο.
 
Σήμερα διαθέτει, ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 7.000 τ.μ., υψηλής ποιότητας τεχνολογικές υποδομές και εξοπλισμό καθώς και ένα άρτια εξειδικευμένο προσωπικό. Με σταθερή παρουσία στον κλάδο εδώ και 65 χρονιά η Rollex κατέχει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων βαφής που πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και φέρουν πλήθος πιστοποιήσεων, όπως και η εταιρεία. Παράλληλα, ξεπερνώντας τα ελληνικά σύνορα, εξάγει τα προϊόντα της σε Αμερική, Ευρώπη, Κύπρο, Μέση Ανατολή, Αυστραλία, Βαλκάνια.
 
Με την ένταξή της η εταιρεία Rollex αποδεικνύει ότι συμμερίζεται τις αξίες της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ για την εξωστρέφεια των ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων με το βλέμμα στραμμένο στην ενδυνάμωση της αμιγώς Ελληνικής επιχειρηματικότητας εντός κι εκτός συνόρων.
 
 
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες:
Agrino, Λουξ, Νιτσιάκος, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless EC, TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany,, TottisPack,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA, Elikon Graphic Arts, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης Labels, SABO, SEPTONA, Πρόκος, Οικογένεια Βολιώτη, Organic 3S, 3αλφα, Coffee Island, Polyplast, Nikolopoulou,evlogia, Οικογένεια Χριστοδούλου, Mediline, GR.INOX, Viospiral, Αφοί Κοροντζή, Rollex
 
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:
Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση από τη EUROCERT S.A..
 
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/