ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
03 Νοε
Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2020
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ παρείχε την Αιγίδα της στο 20ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων
Βραβεύσεις Μελών της Πρωτοβουλίας
 
 
Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ παρείχε την Αιγίδα της στο 20ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 με θέμα «Οι νέες καταναλωτικές συνήθειες απαιτούν νέους τρόπους συνεργασίας
πωλήσεων – προωθήσεων & επικοινωνίας».
 
Ειδικότερα, την υψηλού επιπέδου διοργάνωση, που περιελάμβανε ενδιαφέρουσες ομιλίες και τοποθετήσεις, τίμησε με την παρουσία του ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος πραγματοποίησε τις  βραβεύσεις των Αιωνόβιων Brands. Ο Πρόεδρος του ΔΣ της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Άγις Πιστιόλας, είχε την τιμή να βραβεύσει 4 Ελληνικές εταιρίες για τα προϊόντα Best Launching 2020.
 
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου βραβεύτηκαν οι εταιρίες-Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Λουξ και Αυγά Βλαχάκη, για την μακρόχρονη πορεία τους καθώς και οι εταιρίες  ΕΨΑ και ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ για τα νέα λανσαρίσματά τους, αποδεικνύοντας ότι όλες αποτελούν παραδείγματα αμιγώς Ελληνικών εταιριών που καινοτομούν και ξεχωρίζουν στον κλάδο τους.
 
 
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρείες:
 
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Brava, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Captains, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany, Αφοί Χαΐτογλου, TottisPack, DraculiCoffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Γεωργιάδη, Πυρήνας, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΜΕΒΓΑΛ, Polyeco, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA
 
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:
 
Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση.
 
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/