ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
05 Σεπ
O Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, την πρώτη του επίσκεψη στην Ελληνική παραγωγική μονάδα SKAG – Θ.Κ.ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ και μέλος του Δ.Σ. της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, στο Κρυονέρι Αττικής, δίνοντας το μήνυμα στήριξης στις ελληνικές παραγωγικές μονάδες.
 
Κατά την επίσκεψή του στην SKAG, ηγετική εταιρία στην παραγωγή των τετραδίων ΔΙΕΘΝΕΣ SUPER και Κλασερ γραφείου SKAG, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι στηρίζει την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και όλες τις αμιγώς ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις, οι οποίες παρά τις αντίξοες συνθήκες  κατά την διάρκεια της κρίσης, επιλέγουν να παραμείνουν στην Ελλάδα.
 
Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων χαρακτήρισε αξιέπαινη την κίνηση των εταιριών της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, που διατηρούν την έδρα, την παραγωγή και την ιδιοκτησία στην Ελλάδα και ανέφερε ότι θα υπάρξει ανοικτός δίαυλος  επικοινωνίας και συνεργασίας με την Κυβέρνηση.
 
Υπογράμμισε, επίσης,  ότι ανάλογα σχήματα υπάρχουν και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, οπότε και η χώρα μας θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.