ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
15 Ιαν

Αθήνα, 15 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και η εταιρεία “Κορωνάκης”


Συνεχίζοντας τη συστηματική αριθμητική της διεύρυνση, η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ένωσε δυνάμεις με την εταιρεία “Δ. Κορωνάκης ΑΒΕΕ”, ηγέτιδα στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο στην κατασκευή σχοινιών, κάβων και συρματόσχοινων. Αποτελώντας το 50ο Μέλος της ένωσης, η εταιρεία διακρίνεται όπως και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις-Μέλη της Πρωτοβουλίας για την καινοτομία και τη συνεχή της αναπτυξιακή πορεία, διατηρώντας τη βάση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα και στηρίζοντας το εγχείρημα της ανάδειξης του Ελληνικού παραγωγικού και επιχειρηματικού πολιτισμού για τη σταδιακή ανασυγκρότηση της εθνικής Οικονομίας.
 
Η Κορωνάκης, ιδρύθηκε το 1967 από τους μέχρι και σήμερα ιδιοκτήτες της, το Δημήτρη και την Ελένη Κορωνάκη, ενώ τα ηνία έχουν περάσει πλέον στον υιό τους, Κωνσταντίνο Κορωνάκη. Εξυπηρετώντας τους κλάδους της ποντοπόρου ναυτιλίας, της βιομηχανίας, της ιχθυοκαλλιέργειας, του yachting και των Offshore θαλάσσιων κατασκευών, η εταιρεία είναι 100% Ελληνική, με τα προϊόντα της να παράγονται στο εργοστάσιό της στη Θήβα και να είναι αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα από όλους τους διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης, αλλά και από τους χρήστες, χάρη στην υψηλή τους ποιότητα και την τεχνική τους υπεροχή.
 
Επιπλέον, πρωταρχική μέριμνα του νέου Μέλους ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελεί η αφοσίωση στην ικανοποίηση του τελικού χρήστη, στην ταχύτατη εξυπηρέτηση και παράδοση των παραγγελιών σε ολόκληρο τον κόσμο, στον custom made σχεδιασμό προϊόντων -όταν αυτό απαιτείται- και φυσικά στη συνεχή αναβάθμιση και βελτίωση των προϊόντων που διαθέτει.
Για την υλοποίηση των ανωτέρων στόχων, η Κορωνάκης έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό δίκτυο αποθηκών και παρέχει 24/7 service στα μεγαλύτερα λιμάνια της υφηλίου ξεκινώντας από τον Πειραιά (όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία) μέχρι τη Νέα Υόρκη, το Χιούστον, τη Νέα Ορλεάνη, το Λος Αντζελες, τον Παναμά, τη Σιγκαπούρη και τη Φουτζέιρα, το Ντέρμπαν, το Κέιπ Τάουν, το Ρότερνταμ, το Αμβούργο, την Αμβέρσα, το Λιβόρνο, την Ταραγκόνα, το Αλτζεσίρας και το Λας Πάλμας.
 
Ακόμα, η εταιρεία πρόσφατα προχώρησε σε νέες επενδύσεις στο εντυπωσιακό εργοστάσιό της, το οποίο καλύπτει 40.000τ.μ. κλειστού χώρου και πάνω από 100.000τ.μ. ανοιχτών εγκαταστάσεων, όπου διατίθενται σε στοκ μεγάλα αποθέματα ναυτιλιακών αλυσίδων και αγκυρών.
 
 
 
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εταιρείες:
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s , Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Γεωργιάδη, Πυρήνας , Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣΑ.Ε.
 
 
 
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:
 
Σκοπός της ένωσης «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η μεγαλύτερη Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε βάσει ειδικού προτύπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας  www.ella-dikamas.gr
 
Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.
Η EUROCERT είναι ένας ανεξάρτητος φορέας Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων με ισχυρή παρουσία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της. Αποτελεί τη μεγαλύτερη, αμιγώς, ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Σήμερα, το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία κι η ναυτιλία. Η EUROCERT αποτελεί τον φορέα πιστοποίησης του σήματος  «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» που επιβεβαιώνει την ελληνικότητα στην ιδιοκτησία, τη βάση και την παραγωγή των επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eurocert.gr
 
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/