ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
08 Μαρ
Αθήνα, 8 Μαρτίου 2022
Δελτίο Τύπου
Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών και η Ελληνική Παραγωγή συνδιοργάνωσαν διαδικτυακό webinar με θέμα τον COVID-19
Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών και η Ελληνική Παραγωγή πραγματοποίησαν διαδικτυακό webinar στις 9 Φεβρουαρίου 2022 με θέμα: «COVID -19 / Αλήθειες & Μύθοι».
Στόχος της επίκαιρης ενημερωτικής εκδήλωσης ήταν η τεκμηριωμένη πληροφόρηση των εργαζομένων των τριών φορέων σχετικά με τον COVID-19 και τις εξελίξεις του. Ομιλητές του webinar ήταν ο Παναγιώτης Γαργαλιάνος – Κακολύρης, τ. Πρόεδρος της Ελληνικής εταιρίας Λοιμώξεων και Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Διευθυντής Λοιμωξιολογικής Κλινικής, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και ο Χαράλαμπος Γώγος, Καθηγητής Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Λοιμωξιολόγος. Οι διακεκριμένοι ομιλητές απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες και αποσαφηνίζοντας έννοιες και ερωτήματα που απασχολούν όλους σχετικά με την πανδημία.
Η συνέργεια της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, της Ελληνικής Παραγωγής και της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ πραγματοποιήθηκε ως μια δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αφού οι φορείς τοποθετούν σε υψηλή προτεραιότητα την ενημέρωση και την υγεία των εργαζομένων των Μελών τους.
 
 
 
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/