ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
28 Ιουν
Η εταιρεία ΚΥΚΝΟS πιστοποιήθηκε από την ΕUROCERT με βάση το «Πρότυπο Απαιτήσεων», που αξιολογεί και αποδίδει στις εταιρείες – μέλη το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ». Η ιστορική κονσερβοποιία ΚΥΚΝΟS εντάχθηκε έτσι στην «κοινότητα» ανεξάρτητων, παραγωγικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας που αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.
 
Η ΚΥΚΝΟS, η πρώτη κονσερβοποιία στην Ελλάδα και μια από τις παλιότερες στην Ευρώπη, παραμένει διαχρονικά πρωτοποριακή και προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Εδώ και πάνω από εκατό χρόνια, η παραγωγή ασφαλών προϊόντων, η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, η αίσθηση εταιρικής ευθύνης και η καινοτομία αποτελούν σταθερές αξίες για την εταιρεία. Τα προϊόντα της ΚΥΚΝΟS άλλωστε αναγνωρίζονται εντός κι εκτός Ελλάδας έχοντας κερδίσει διεθνείς διακρίσεις ποιότητας και καινοτομίας. 
 
Η συμμετοχή της ΚΥΚΝΟS στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πιστοποιεί την ελληνικότητα της σε σχέση με την Ιδιοκτησία, την Παραγωγή και τη Βάση της  δραστηριότητας, στοιχεία που δημιουργούν υψηλότερη σχετική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική οικονομία. Αξίζει να αναφερθεί ότι η πιστοποίηση της εταιρείας ΚΥΚΝΟS αφορά επίσης ποιοτικά κριτήρια που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εργαζομένων και των παραγόμενων προϊόντων. 
 
Οι εταιρείες που ανήκουν στην πρωτοβουλία συμβάλουν ενεργά στην Ελληνική οικονομία, συνεργάζονται με άλλες Ελληνικές επιχειρήσεις, και συμμετέχουν σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις. Εταιρείες που επιλέγουν παρά τις αντιξοότητες και τα συνεχώς αυξανόμενα αντικίνητρα, να διατηρούν το κέντρο των ανά τον κόσμο δραστηριοτήτων τους στη χώρα μας. Τα προϊόντα υψηλής διαφοροποίησης που δημιουργούνται, παράγονται και ανήκουν στις Ελληνικές αυτές επιχειρήσεις, αποτελούν εθνικό πλούτο από τον οποίο εξαρτάται άμεσα το βιοτικό  επίπεδο, το εθνικό εισόδημα, η εργασία και συνολικότερα η ευημερία της χώρας μας.