ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
30 Μαϊ
ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Υποδέχεται τη GR.INOX - ΑΦΟΙ ΓΚΡΕΚΗ Ε.Π.Ε
 
Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ενισχύει το αριθμητικό της εκτόπισμα και υποδέχεται την εταιρία GR.INOX - ΑΦΟΙ ΓΚΡΕΚΗ Ε.Π.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των ανοξείδωτων κατασκευών και εξοπλισμού.
 
Το νέο Μέλος της Κοινότητας είναι μια αξιόπιστη, σύγχρονη εταιρεία, η οποία τις τελευταίες δεκαετίες συμμετέχει σημαντικά στην ανάπτυξη τεχνολογιών και εξοπλισμού για τη βιομηχανία τροφίμων. Η ιστορία της ξεκινά το 1974, όταν ο ιδρυτής της εταιρείας Αριστείδης Γκρέκης, ίδρυσε την εταιρεία «ΣΩΛΗΝΟΜΕΤΑΛΙΚΗ» με έδρα το Μοσχάτο Αττικής.
 
Η εταιρεία «ΣΩΛΗΝΟΜΕΤΑΛΙΚΗ», το 1980, πάντα μπροστά στις εξελίξεις, και με αφορμή την εφαρμογή του ανοξείδωτου χάλυβα στη βιομηχανία τροφίμων, εξειδικεύτηκε στην επεξεργασία και εφαρμογή του, και έγινε μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες που απέκτησε τεχνογνωσία στην κατασκευή ανοξείδωτων δεξαμενών και σωληνώσεων. Λίγα χρόνια αργότερα, με την εμπλοκή των υιών του Αριστείδη Γκρέκη, Ηλία και Γιώργου στην εταιρεία, μετονομάστηκε σε «GR.INOX – ΑΦΟΙ ΓΚΡΕΚΗ Ε.Π.Ε.». Αντικείμενο της εταιρείας αποτελούν οι μεταλλικές κατασκευές με εξειδίκευση στις ανοξείδωτες δεξαμενές παραγωγής κρασιού, επεξεργασίας ελαιολάδου ζύθου, γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς και στην μελέτη βιομηχανικών λύσεων για τη βιομηχανία τροφίμων. H παραγωγική μονάδα στο Βαθύ Αυλίδος εκσυγχρονίζεται και εξοπλίζεται συνεχώς, ενώ οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτείνονται σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων, της χημικής βιομηχανίας και της φαρμακοβιομηχανίας. Επιπλέον, αναλαμβάνει turn key projects κυρίως στον χώρο των ζυθοποιείων αλλά και σε άλλους τομείς. Τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται στις ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο των αναψυκτικών και του εμφιαλωμένου νερού, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνολογίες και πρακτικές, εκμεταλλευόμενη το Know how της πολυετούς εμπειρίας στον χώρο των τροφίμων.
 
Η τεχνογνωσία και εξειδίκευση του προσωπικού, οι επενδύσεις σε υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό παραγωγής και η διασφάλιση ποιότητας είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το νέο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στην κατηγορία του.
 
Η GR.INOX συντάσσεται με το όραμα της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ για την ανάδειξη της δυναμικής της ελληνικής επιχειρηματικότητας εντός κι εκτός συνόρων. 
 
 
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες:
 
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless EC, TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany,, TottisPack,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, Polyeco, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA, Elikon Graphic Arts, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης Labels, SABO, SEPTONA, Πρόκος, Ιωνική Σφολιάτα, Οικογένεια Βολιώτη, Organic 3S, 3αλφα, Coffee Island, Polyplast, Nikolopoulou, evlogia, Οικογένεια Χριστοδούλου, Mediline, GR.INOX
 
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:
 
Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση από τη EUROCERT S.A..
 
 
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/