ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
06 Δεκ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο του ΔΣ της Κοινότητας, Άγι Πιστιόλα, έλαβε τιμητική διάκριση στην τελετή των Healthy & Bio Food Awards 2023 που πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου.
Η Διοργάνωση και η κριτική Επιτροπή, που στοχεύει στην ανάδειξη και επιβράβευση υψηλής ποιότητας προϊόντων, πρωτοποριακών υπηρεσιών, καθώς και καινοτόμων επιχειρήσεων  που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των υγιεινών, βιολογικών και vegan προϊόντων, αποφάσισε να απονείμει τιμητικό βραβείο στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υπογραμμίζοντας τη συνεισφορά της Πρωτοβουλίας στην ελληνική αγορά. Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Πρωτοβουλίας κατά τη διάρκεια της βράβευσης, σχολίασε: «Οι εταιρίες-Μέλη επενδύουν στην παραγωγή προϊόντων που σχετίζονται με το well being του καταναλωτή, είτε αυτό είναι προϊόν ολικής άλεσης, είτε αναψυκτικό χωρίς ζάχαρη, είτε ημερολόγιο από ανακυκλωμένο χαρτί καλλιέργειας δέντρων πιστοποιημένης ξυλείας, είτε σκοινιά ναυτιλίας υψηλής αντοχής. Όλα τα Μέλη που παράγουν καινοτόμα προϊόντα, υψηλής ποιότητας, τα οποία δημιουργούνται από εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και φέρουν το Σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, είναι εθνικός μας πλούτος και συνεισφέρουν στη συνολική βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του καταναλωτή».
Η βράβευση αυτή έρχεται να επισφραγίσει την αναγνώριση της σημαντικής προσπάθειας της Κοινότητας στη συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία μέσω της ένωσης δυνάμεων των ελληνικών επιχειρήσεων με κοινό όραμα και στρατηγική εντός κι εκτός της χώρας.
Αξίζει να τονίσουμε, ότι στη διοργάνωση ξεχώρισαν με τις πολλαπλές βραβεύσεις τους οι εταιρίες-Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: ΕΨΑ, Λουξ, Χητος ΑΒΕΕ - Ζαγόρι, ΗΛΙΟΣ, ΒΙΟΛΑΝΤΑ, Coffee Island.
 
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες:
 
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless EC, TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany,, TottisPack, DraculiCoffee,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, Polyeco, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA, Elikon Graphic Arts, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης Labels, SABO, SEPTONA, Πρόκος, Ιωνική Σφολιάτα, Οικογένεια Βολιώτη, Organic 3S, 3αλφα, Coffee Island, Polyplast, Nikolopoulou, evlogia, Οικογένεια Χριστοδούλου, Mediline
 
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:
 
Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση από τη EUROCERT S.A..
 
Για την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/