EN
ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΥΠΟΨΉΦΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ
|
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
|
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
Σχετικά με την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
Στόχοι της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
Σε ποιους απευθύνεται
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ
Κύρια κριτήρια
Ποιοτικά κριτήρια
Σε ποια προϊόντα απονέμεται το σήμα
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Όλες οι εταιρείες
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ
Κανονισμός σήματος
Αίτηση σήματος
Φορέας πιστοποίησης
Διαδικασία πιστοποίησης
ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε
Νέα
Δελτία Τύπου
Δράσεις
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
Σχετικά με την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
Στόχοι της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
Σε ποιους απευθύνεται
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ
Κύρια κριτήρια
Ποιοτικά κριτήρια
Σε ποια προϊόντα απονέμεται το σήμα
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Όλες οι εταιρείες
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ
Κανονισμός σήματος
Αίτηση σήματος
Φορέας πιστοποίησης
Διαδικασία πιστοποίησης
ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε
Νέα
Δελτία Τύπου
Δράσεις
ΑΡΧΙΚΗ
/ ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε
ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε
Νέα
Δελτία Τύπου
Δράσεις
ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
22
Οκτ
Η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσορίζει το κορυφαίο Εστιατόριο Βαρούλκο ως Χρυσό Υποστηρικτή
Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2024
Δελτίο τύπου
Η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσορίζει το κορυφαίο Εστιατόριο Βαρούλκο ως Χρυσό Υποστηρικτή
Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται το εστιατόριο Βαρούλκο ως Χρυσό Υποστηρικτή. Το Βαρούλκο, ένα «κόσμημα» της ελληνικής γαστρονομίας, με πολυετή παρουσία στο χώρο και με επίκεντρο την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της χώρας μας, αποτελεί έναν ισχυρό υποστηρικτή της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγής.
Το εστιατόριο, με επικεφαλής τον βραβευμένο με
Michelin
σεφ Λευτέρη Λαζάρου, προωθεί την ελληνική γαστρονομία, δημιουργώντας μοναδικά πιάτα βασισμένα σε εξαιρετικής ποιότητας εγχώρια υλικά. Η ένταξη του Βαρούλκο στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ σηματοδοτεί τη δέσμευση του να στηρίξει ενεργά την ελληνική παραγωγή και την οικονομία, αποτελώντας παράδειγμα επιχειρηματικής καινοτομίας και προώθησης της ελληνικής κουλτούρας, μέσα από τα καινοτόμα αμιγώς ελληνικά προϊόντα.
Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ιδρυτής και επικεφαλής του Βαρούλκο, δήλωσε: «Η συμμετοχή μας στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ως Χρυσός Υποστηρικτής αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή. Πιστεύουμε βαθιά στην αξία των ελληνικών προϊόντων και στη δύναμη της ελληνικής γαστρονομίας που αναδεικνύει το μεγαλείο της χώρας μας. Μέσω αυτής της συνεργασίας, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και να προωθούμε τα ελληνικά προϊόντα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Στόχος μου στο Βαρούλκο είναι να χωρέσει η Ελλάδα παντού».
Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, κ. Άγις Πιστιόλας, σημείωσε: «Είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε το Βαρούλκο στην κοινότητά μας ως Χρυσό Υποστηρικτή. Η αφοσίωση του πολυβραβευμένου σεφ Λευτέρη Λαζάρου στην ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας, καθώς και η προσήλωσή του στη χρήση ελληνικών πρώτων υλών, ευθυγραμμίζονται πλήρως με τους στόχους και το όραμά μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η συμβολή του θα είναι καθοριστική στην έναρξη της γενικότερης στρατηγικής
μας με σκοπό της σύνδεση της οικονομίας της ελληνικής παραγωγής με την οικονομία της φιλοξενίας.
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες:
Agrino
, Λουξ, Νιτσιάκος, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη,
SKAG
,
K
ΥΚΝΟΣ,
HellasFrost
,
PetrouNuts
, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου,
Endless
EC
,
TheWritingFields
, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια,
A
βγά Βλαχάκη, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος-
MeatCompany
,,
TottisPack
, Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης,
Sativa
, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Κρόκος Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης,
CARTONTEC
, Γεωδή, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου,
Domus
,
VITEX
, Κατράδης,
Forlabels
,
FLEXIA
,
Elikon
Graphic
Arts
, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης
Labels
,
SABO
,
SEPTONA
, Πρόκος, Οικογένεια Βολιώτη,
Organic
3
S
, 3αλφα,
Coffee
Island
,
Polyplast
,
Nikolopoulou
,
evlogia
, Οικογένεια Χριστοδούλου,
Mediline
,
GR
.
INOX
,
Viospiral
, Αφοί Κοροντζή,
Pressious
Arvanitidis
,
Jannis
, Κλιάφα, Δουμπιά,
Mediterra