ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
29 Νοε
Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2021

Δελτίο Τύπου

Συμμετοχή Μελών ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην επιτυχημένη Ημέρα Καριέρας του ΟΑΕΔ
Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 12 Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετείχαν στην Ημέρα Καριέρας του ΟΑΕΔ στην Αθήνα, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αφού η προσέλευση των υποψηφίων ξεπέρασε τα 2.000 άτομα.
Ειδικότερα, οι εταιρίες-Μέλη που συμμετείχαν ήταν οι Agrino, ΧΗΤΟΣ-ΖΑΓΟΡΙ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, Ευβοϊκή Ζύμη, SKAG, Μανδρέκας, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, Μέλι Αττική, Οικογένεια Στεργίου, SABO, SEPTONA και ο φορέας πιστοποίησης των Μελών, η EUROCERT. Οι Ιδιοκτήτες, οι Υπεύθυνοι και τα Στελέχη των τμημάτων Προσωπικού των εταιριών-Μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με υποψήφιους όλων των ηλικιών, που στοχευμένα επισκέπτονταν τα stands των εταιριών με βάση τις ανοιχτές θέσεις εργασίας, που είχαν επικοινωνηθεί στον ΟΑΕΔ. Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στηρίζει τις σημαντικές δράσεις που διοργανώνει ο ΟΑΕΔ, όπως οι Ημέρες Καριέρας, οι οποίες λειτουργούν ως ένα εργαλείο αποτελεσματικής σύζευξης προσφοράς-ζήτησης της ελληνικής αγοράς, οπότε με τον τρόπο αυτό συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια για τη μείωση της ανεργίας στη χώρα, βρισκόμενη σταθερά στο πλευρό του πολίτη.
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες:
 
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany,, TottisPack, DraculiCoffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Πυρήνας, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΜΕΒΓΑΛ, Polyeco, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA, Elikon Graphic Arts, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης Labels, SABO, SEPTONA, Πρόκος, Ιωνική Σφολιάτα, Οικογένεια Βολιώτη, Organic 3S, 3αλφα
 
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:
 
Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση.
 
 
 
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/