ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
07 Νοε
Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται την εταιρία evlogia, που αποτελεί μια ακόμη αμιγώς ελληνική επιχείρηση η οποία ενστερνίζεται το όραμα τις ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και τις καινοτόμες συνέργιες των Μελών της.
Η εταιρία evlogia, της οικογένειας Ποταμίτη, με πολυετή εμπειρία στην παραγωγή και διάθεση ελληνικών καταναλωτικών προϊόντων εδρεύει στο Αγρόκτημα Πινακάδες  Ναυπακτίας και το αγρόκτημά της εκτείνεται σε έκταση 84 στρεμμάτων. Η εταιρία δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής χειροποίητης μαρμελάδας, χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά από φρέσκα φρούτα συνεργαζόμενων Ελλήνων παραγωγών, καθώς και τυποποίησης μελιού, ταχίνι και φυστικοβούτυρου.
Το νέο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καινοτομεί δημιουργώντας μοναδικές γεύσεις με προϊόντα απαλλαγμένα από συντηρητικά και ζάχαρη και συλλέγοντας μέλι από την ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας. Η evlogia κυκλοφορεί στην αγορά 20 μοναδικές μαρμελάδες, τόσο απλές όσο και πανδαισίας φρούτων καθώς και μαρμελάδες με αποστάγματα ούζου, τσίπουρου και μαστίχας. Το brand, έχει ως όραμα να προσφέρει στους καταναλωτές τα ευεργετήματα της ελληνικής φύσης στην πιο απολαυστική τους μορφή.
Η εταιρία- Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εναρμονίζεται πλήρως με τις αξίες και τα ιδανικά της Πρωτοβουλίας για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού επιχειρείν και την άνθισή του μέσα από την εποικοδομητική σύμπραξη παραγωγικών-μεταποιητικών εταιριών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες:
 
 
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless EC, TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany,, TottisPack, DraculiCoffee,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, Polyeco, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA, Elikon Graphic Arts, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης Labels, SABO, SEPTONA, Πρόκος, Ιωνική Σφολιάτα, Οικογένεια Βολιώτη, Organic 3S, 3αλφα, Coffee Island, Polyplast, Nikolopoulou, evlogia
 
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:
 
Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση από τη EUROCERT S.A..
 
Για την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/