ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
05 Οκτ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται την εταιρία Viospiral
 
Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ «ενώνει δυνάμεις» με την αμιγώς ελληνική εταιρία Viospiral, η οποία είναι η πρώτη που εντάσσεται στην Κοινότητα προερχομένη από τον κλάδο των Υδραυλικών ειδών, ξεκινώντας τη διαδρομή της από τον Πειραιά το 1974.
 
Η πορεία του νέου Μέλους της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ξεκίνησε όταν ο Χρυσόστομος και ο Νικόλαος Νατσακάκος δημιούργησαν τους πρώτους σωλήνες συνδέσεως, πρωτοπορώντας και εισάγοντας στην ελληνική αγορά τα καινοτόμα για την εποχή σπιράλ συνδέσεως, τα οποία αποτελούν το σήμα κατατεθέν της μέχρι και σήμερα. Η συνεχής εξέλιξη και η διεύρυνση της γκάμας παραγωγής οδήγησε το 1990 την Viospiral στη μετεγκατάστασή της στο ιδιόκτητο κτίριο 3200 m², στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη ενώ ένας δεύτερος χώρος κεντρικών αποθηκών έχει κατασκευαστεί στην περιοχή των Οινοφύτων. 
 
Παράλληλα, η εταιρεία αναπτύχθηκε έντονα και στον τομέα της εμπορίας και έλαβε την εμπιστοσύνη μεγάλων ευρωπαϊκών και αμερικάνικων οίκων, οι οποίοι σύναψαν μαζί της αποκλειστική συνεργασία εισαγωγής και πώλησης. Ταυτόχρονα, τα προϊόντα παραγωγής της Viospiral ξεπέρασαν τα ελληνικά σύνορα και πλέον απευθύνονται στη διεθνή αγορά. Επιβεβαιώνοντας την υγιή αναπτυξιακή πορεία της, διευρύνει το δίκτυο συνεργατών της, φθάνοντας σήμερα να μετρά περισσότερα από 1500 καταστήματα χονδρικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων και των μεγαλύτερων αλυσίδων λιανικής της χώρας.
 
Η Viospiral συμμερίζεται το όραμα, τις αξίες και τα ιδανικά της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και συμπράττει με την Πρωτοβουλία για την ενδυνάμωση της εγχώριας επιχειρηματικότητας και οικονομίας.
 
 
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες:
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless EC, TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany,, TottisPack,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA, Elikon Graphic Arts, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης Labels, SABO, SEPTONA, Πρόκος, Ιωνική Σφολιάτα, Οικογένεια Βολιώτη, Organic 3S, 3αλφα, Coffee Island, Polyplast, Nikolopoulou,evlogia, Οικογένεια Χριστοδούλου, Mediline, GR.INOX
 
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:
Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση από τη EUROCERT S.A..
 
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/