ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
06 Ιουλ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και σούπερ μάρκετ Θανόπουλος προχωρούν σε νέα συνεργασία
 
Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συνεχίζει το ταξίδι της στο ελληνικό Λιανεμπόριο προχωρώντας σε μια νέα συνεργασία με τη Δ.Θανόπουλος Α.Ε, που είναι το μοναδικό ελληνικό σούπερ μάρκετ με ιστορία και εμπειρία 146 χρόνων.
Από τις 6 Ιουλίου μέχρι και τις 9 Αυγούστου 2023 το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερώνεται για την ενέργεια, με κεντρικό μήνυμα το «Το ‘ψαξες;» και ταυτόχρονα να γνωρίσει καλύτερα την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.  Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τα S/M ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ θα προβάλλονται επιλεγμένοι κωδικοί προϊόντων των εταιριών-Μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα καταστήματα και στο e-shop www.thanopoulos.gr, θα υπάρχει παρουσίαση της ενέργειας με σαλόνι στο Φυλλάδιο, παρουσίαση Δράσεων και Υλικό της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα social media της Θανόπουλος, διανομή flyer και προβολή του ειδικά διαμορφωμένου spot  στις 5 οθόνες του καταστήματος στη Ν. Ερυθραία.
Παράλληλα, από τις 6 Ιουλίου μέχρι και τις 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί event στο κατάστημα Ελαιών, και στο κατάστημα της Κηφισιάς και της  Ν. Ερυθραίας θα υπάρχει ειδικός χώρος προβολής με τα προϊόντα της ενέργειας και σήμανση ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Η συνέργεια θα υποστηρίζεται και από συνεργάτες-προωθήτριες σε συγκεκριμένες ημέρες, οι οποίες θα ενημερώνουν τους καταναλωτές για την Πρωτοβουλία.
Σκοπός της όλης δράσης είναι η προβολή της Πρωτοβουλίας και του Σήματός μέσω των προϊόντων που το φέρουν ενώ παράλληλα έχει σχεδιαστεί μια οριζόντια έκπτωση 20% για τον πελάτη της λιανεμπορικής αλυσίδας.
Στη συνέργεια συμμετέχουν 13 εταιρίες-Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και συγκεκριμένα οι Agrino, Λουξ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΑΓΑΝ, ΚΥΚΝΟΣ, Βιολάντα, Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, ΧΙΩΝ, ΓΕΩΔΗ, Μέλι Αττική, SEPTONA, 3αλφα, Nikolopoulou .
 
Τα Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και με αυτή τη συνεργασία με τα S/M ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ συμβάλλουν στην εγχώρια Οικονομία και Κοινωνία στηρίζοντας κατά το μέγιστο δυνατό τον Έλληνα Πολίτη.
 
 
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες:
 
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless EC, TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany,, TottisPack,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA, Elikon Graphic Arts, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης Labels, SABO, SEPTONA, Πρόκος, Ιωνική Σφολιάτα, Οικογένεια Βολιώτη, Organic 3S, 3αλφα, Coffee Island, Polyplast, Nikolopoulou, evlogia, Οικογένεια Χριστοδούλου, Mediline, GR.INOX
 
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:
 
Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση από τη EUROCERT S.A..
 
 
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/
 
 
Λίγα λόγια για τη Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
H Δ. Θανόπουλος Α.Ε. είναι το μοναδικό ελληνικό super market με ιστορία και εμπειρία 146 χρόνων. Πρωταρχικός και καθημερινός στόχος της εταιρείας αποτελεί η παροχή της βέλτιστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της αυστηρής επιλογής προμηθευτών και παραγωγών, της απόλυτης τήρησης των κανόνων υγιεινής, των συχνών εσωτερικών ποιοτικών ελέγχων καθώς και της συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού.
Από το 1877 η εταιρεία υποστηρίζει και εξελίσσει με σθένος αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει, τη μεγαλύτερη και πιο ξεχωριστή ποικιλία στην Ελληνική αγορά.
Στο δίκτυο των φυσικών καταστημάτων της & στο ηλεκτρονικό κατάστημα οι καταναλωτές μπορούν να βρουν χιλιάδες εγχώρια και τοπικά είδη, εισαγόμενα επώνυμα υψηλής ποιότητας καθώς και μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων διατροφής.
Η  Δ. Θανόπουλος Α.Ε. παραμένει μια γνήσια και 100% Ελληνική οικογενειακή εταιρεία, η οποία πιστή στις αξίες 4 γενεών, δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό της στην εξυπηρέτηση των πελατών με χαρά και σεβασμό. Συνδυάζει αρμονικά την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις προσφέροντας μια ασύγκριτη αγοραστική εμπειρία.
Δημήτρης Χατζηγιάννης, Marketing Director, τηλ.: 2106254504
e-mail:dhatzigiannis@thanopoulos.gr, www.thanopoulos.gr