ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
02 Οκτ

Η Οινοποιία Γεωργιάδη Αφοί ΑΒΕΕ, με σημαντική παρουσία και αξιόλογη πορεία στον κλάδο, αποτελεί νέο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της πρωτοβουλίας δυναμικά αναπτυσσόμενων ελληνικών εταιριών με στόχο την ανάδειξη της Ελληνικής επιχειρηματικότητας ως της μόνης βιώσιμης λύσης για την επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας.
 
Έχοντας λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση από την Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT, η Οινοποιία Γεωργιάδη Αφοί ΑΒΕΕ αποτελεί το 44ο Μέλος της Πρωτοβουλίας φέροντας πλέον στις φιάλες της το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», με το οποίο γνωστοποιεί στο καταναλωτικό κοινό ότι διατηρεί το τρίπτυχο Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα. Το νέο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, επεκτείνει αριθμητικά τη δυναμική της, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στο έργο της για προώθηση του παραγωγικού και επιχειρηματικού πολιτισμού της χώρας μας.
 
Η Οινοποιία Γεωργιάδη Αφοί ΑΒΕΕ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στον χώρο οίνου και ρετσίνας από τις αρχές της δεκαετίας του 1940, ενώ στα τέλη του 2002, η τρίτη γενιά πλέον των αδελφών Γεωργιάδη, Αντώνης και Κωνσταντίνος,  αναλαμβάνουν να συνεχίσουν την οικογενειακή παράδοση με ταυτόχρονη όμως καινοτομία και αναβάθμιση του οινοποιείου και των παραγόμενων προϊόντων της, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, με νέα μηχανήματα. Πλαισιωμένοι από έμπειρους ανθρώπους, αξιοποιούν την παράδοση, την εμπειρία, τις τεχνικές γνώσεις και οδηγούν την εταιρία σε νέους δρόμους ανάπτυξης και εξέλιξης. Έτσι, επιτυγχάνουν την  αύξηση του κύκλου εργασιών της οινοποιίας κατά 100% ετησίως και ταυτόχρονα ενδυναμώνουν τον εξαγωγικό της χαρακτήρα.
 
Παράλληλα, επιτυγχάνουν διακρίσεις για την Οινοποιία Γεωργιάδη Αφοί ΑΒΕΕ σε ετήσιους Διεθνείς Διαγωνισμούς Οίνου Θεσσαλονίκης που διοργανώνει η «Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος»,  με  την «Αμπελήσιους Ρετσίνα»  να έχει αποσπάσει το 2014, 2015 και 2018 το Χρυσό, Αργυρό και Χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.
 
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εταιρείες:
 
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s , Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Αφοί Γεωργιάδη, Πυρήνας, Biosolids
 
 
 
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:
 
Σκοπός της ένωσης «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε βάσει ειδικού προτύπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.
 
Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.
Η EUROCERT είναι ένας ανεξάρτητος φορέας Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων με ισχυρή παρουσία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της. Αποτελεί τη μεγαλύτερη, αμιγώς, ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Σήμερα, το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία κι η ναυτιλία. Η EUROCERT αποτελεί τον φορέα πιστοποίησης του σήματος  «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» που επιβεβαιώνει την ελληνικότητα στην ιδιοκτησία, τη βάση και την παραγωγή των επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eurocert.gr
 
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/