ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
21 Μαρ
Αθήνα, 13 Μαρτίου 2018
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Η Tottis Pack ενώνει δυνάμεις με την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
 
 
Η εταιρεία συσκευασιών Tottis Pack εντάχθηκε ως νέο Μέλος στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, την ένωση δυναμικά αναπτυσσόμενων ελληνικών επιχειρήσεων που πλέον μετρά 40 Μέλη και έχει ως σκοπό την προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και την ενημέρωση για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.
 
Έχοντας λάβει την ειδική πιστοποίηση από τον φορέα Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT, που επιβεβαιώνει ότι η Tottis Pack πληροί τα κριτήρια ένταξης στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, με κυριότερες προϋποθέσεις τη διατήρηση στην Ελλάδα του τρίπτυχου: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία, το νέο Μέλος της οικογένειας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ θα ενισχύσει περαιτέρω τη δυναμική της ένωσης για τη στήριξη και προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ως τον μόνο δρόμο για τη δημιουργία ενός βιώσιμου παραγωγικού μοντέλου στη χώρα.
 
Η Tottis Pack, μέλος των επιχειρήσεων TOTTIS, δραστηριοποιείται από το 2000 στην παραγωγή και εμπορία χάρτινης κυματοειδούς συσκευασίας για χρήση σε πρωτογενείς (displays, χαρτοτελάρα) και δευτερογενείς (βιομηχανικά χαρτοκιβώτια) συσκευασίες. Με όραμα την παραγωγή κορυφαίας ποιότητας προϊόντων και την άψογη εξυπηρέτηση, η ανώτερη ποιότητα των πρώτων υλών και το εύρος της γκάμας προϊόντων Tottis Pack εγγυώνται την ασφαλή συσκευασία σε οποιοδήποτε προϊόν όσο δύσκολη και να είναι η φύση του, ο τρόπος αποθήκευσης ή διακίνησης του. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 22.000 μ2, στη Βιομηχανική Περιοχή της Φλώρινας, η Tottis Pack λειτουργεί γραμμές παραγωγής της πιο σύγχρονης τεχνολογίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με δυνατότητες κάλυψης των αναγκών της αγοράς σε τύπους corrugated συσκευασίας άνω του 90% ενώ, από πλευράς ποσοτικής κάλυψης της αγοράς στο σύνολο της, στην παρούσα φάση ξεπερνάει το 25%.
 
Έχοντας στο δυναμικό της μία ομάδα έμπειρων στελεχών και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η Tottis Pack διαθέτει τα προϊόντα της στην αγορά μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου πωλήσεων, που υποστηρίζεται από εξειδικευμένους συμβούλους συσκευασίας, pre-sales και after-sales τμήμα customer care. Παράλληλα, η εταιρεία διατηρεί εξαγωγικό προσανατολισμό με έμφαση στις γειτονικές Βαλκανικές χώρες. Η έντονη δραστηριότητα της Tottis Pack συνεισφέρει στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και της ευρύτερης Δυτικής Μακεδονίας.  
 
 
 
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι:
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, ΠΑΚΟ, Captains , Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, AΒγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, ΑΠ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ- Meat Company, Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee,  Αποστακτήρια Καλλικούνη
 
 
 
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:
 
Σκοπός της ένωσης «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρίες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε βάσει ειδικού προτύπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.
 
Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.
Η EUROCERT είναι ένας ανεξάρτητος φορέας Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων με ισχυρή παρουσία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της. Αποτελεί τη μεγαλύτερη, αμιγώς, ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Σήμερα, το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία κι η ναυτιλία. Η EUROCERT αποτελεί τον φορέα πιστοποίησης του σήματος  «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» που επιβεβαιώνει την ελληνικότητα στην έδρα, την παραγωγή και την ιδιοκτησία των επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eurocert.gr