ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
07 Απρ
Ένα ακόμα σημαντικό Ελληνικό brand από τον κλάδο των τροφίμων-ποτών, η ιστορική μάρκα «BRAVA», εντάσσεται στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» έπειτα από πιστοποίηση της ελληνικότητας των προϊόντων της από την EUROCERT.

Η «BRAVA» αποτελεί την πρώτη μάρκα αρτυμάτων που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 1930 και διαθέτει αναγνωρισμένα προϊόντα αρτυμάτων υψηλής ποιότητας όπως μαγιονέζα, μουστάρδα, κέτσαπ και κρέμα βαλσάμικου. Από το 1993 ανήκει στην Mediterranean Foods, εταιρεία βιομηχανικής παραγωγής και διάθεσης τροφίμων, και πλέον έχει ταυτιστεί με την εξαιρετική γεύση στο ελληνικό αλλά και διεθνές καθημερινό τραπέζι.

Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πιστοποιεί την ελληνικότητα της «BRAVA» σε σχέση με την Ιδιοκτησία αλλά και την παραγωγή, τη Βάση της τοπικής και διεθνούς της δραστηριότητας, στοιχεία που δημιουργούν υψηλότερη σχετική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική οικονομία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιστοποίηση της BRAVA αφορά ποιοτικά κριτήρια που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εργαζομένων και των παραγόμενων προϊόντων.

Οι εταιρείες που ανήκουν στην πρωτοβουλία συμβάλουν ενεργά στην Ελληνική οικονομία, συνεργάζονται με άλλες Ελληνικές επιχειρήσεις,  και συμμετέχουν σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις.