ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
20 Απρ
Τη συμμετοχή και της εταιρείας ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ στη Πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πιστοποίησε η EUROCERT. Ένα ακόμη μέλος, την εταιρεία ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ, υποδέχεται η Πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ». Η EUROCERT αξιολόγησε και πιστοποίησε την ελληνικότητα της εταιρείας με βάση το «Πρότυπο Απαιτήσεων» και πλέον τα προϊόντα ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ θα φέρουν το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ».

Η ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1984 στα Ψαχνά Ευβοίας ως  βιοτεχνία παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών. Στη συνέχεια, επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην παραγωγή κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης κατορθώνοντας να χτίσει μια διαρκώς ανοδική επιχειρηματική πορεία.  Με τις εμπορικές ονομασίες «Ζυμαρικά Ψαχνών» και «Ζύμη Ψαχνών» έχει αποκτήσει ισχυρή παρουσία στα μεγάλα αλλά και μικρότερα σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Πρόκειται για μια επιτυχημένη Ελληνική επιχείρηση που συνεχώς κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, εντός και εκτός Ελλάδας.

Ειδικότερα, η συμμετοχή της ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ στην Πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πιστοποιεί την ελληνικότητα της εταιρείας σε σχέση με την Ιδιοκτησία, την Παραγωγή και τη Βάση της  δραστηριότητας, στοιχεία που δημιουργούν υψηλότερη σχετική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική οικονομία. Επιπλέον, η πιστοποίηση της ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ αφορά ποιοτικά κριτήρια που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εργαζομένων και των παραγόμενων προϊόντων.

Οι εταιρείες που ανήκουν στην Πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» συμβάλουν ενεργά στην Ελληνική οικονομία, συνεργάζονται με άλλες Ελληνικές επιχειρήσεις,  και συμμετέχουν σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις.