ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
24 Οκτ
Η εταιρεία ΠΑΚΟ Α.Ε., εντάχτηκε στην Πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», η οποία διευρύνεται και υποδέχεται  εταιρείες που κινούνται στο χώρο του βιομηχανικού προϊόντος.
 
Η  συμμετοχή της ΠΑΚΟ Α.Ε. στην Πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πιστοποιεί την ελληνικότητα της εταιρείας σύμφωνα με το «Πρότυπο Απαιτήσεων της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» , που δημιούργησε η  EUROCERT, ελληνικός φορέας πιστοποιήσεων, με βάση την Ιδιοκτησία, την Παραγωγή και τη Βάση της δραστηριότητας, στοιχεία που δημιουργούν υψηλή σχετική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική οικονομία. Επιπλέον, τα ποιοτικά κριτήρια στην πιστοποίηση της ΠΑΚΟ Α.Ε. αφορούν την εξασφάλιση της ασφάλειας των εργαζομένων και των παραγόμενων προϊόντων.

H ΑΝ.ΒΛ.ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ «ΠΑΚΟ» Α.Ε είναι μια απο τις μεγαλύτερες χαρτοβιομηχανίες στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στον κλάδο του χάρτου απο το 1960. Είναι καθετοποιημένη βιομηχανία παραγωγής ανακυκλωμένου Χαρτιού Συσκευασίας, Κυματοειδούς Χαρτονιού και Χαρτοκιβωτίων. Η εταιρία είναι πρωτοπόρος στην ανακύκλωση καθώς ήταν η πρώτη ελληνική χαρτοποιΐα που παρήγαγε χαρτί συσκευασίας απο 100% ελληνικό παλαιόχαρτο. Η ΠΑΚΟ έχει εγκαταστάσεις στην Αθήνα, στην Πελασγία Φθιώτιδας, όπου γίνεται το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής, στο Βέλο Κορινθίας και στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρία είναι στην ιδιοκτησία της οικογένειας Κολιοπούλου με Διευθύνουσα Σύμβουλο την Ελένη Κολιοπούλου, η οποία είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος.