ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
05 Οκτ
Αθήνα, 5 Οκτωβρίου 2021
Δελτίο Τύπου
Η 11η Ολομέλεια της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Λάρισα
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 11η Ολομέλεια της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στη Λάρισα, που αποτελεί κομβικό παραγωγικό κέντρο της χώρας, το διήμερο 2 και 3 Οκτωβρίου 2021. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας και Εκπρόσωπος της Περιφέρειας, Γεώργιος Λαδόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμαρχου, Εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων, Παναγιώτης Νταής.
Ειδικότερα, επιβεβαιώνοντας τον πανελλαδικό χαρακτήρα της Πρωτοβουλίας, η 11η Ολομέλεια διεξήχθη στη Λάρισα, με την πολύτιμη συμβολή του Μέλους της, Αντώνιου Ζάβαλου, Ιδιοκτήτη της CARTONTEC, ενώ συνολικά παρευρέθηκαν περισσότεροι από 40 Ιδιοκτήτες και υψηλόβαθμα στελέχη των εταιριών Μελών. Το διήμερο ξεκίνησε με την κλειστή Ολομέλεια, το Σάββατο το πρωί, που πραγματοποιήθηκε υβριδικά κατά τη διάρκεια της οποίας 50 Μέλη ενημερώθηκαν και έλαβαν αποφάσεις για τα πολλά τρέχοντα projects τα οποία αφορούν τους 3 πυλώνες της Πρωτοβουλίας, τη Δημόσια Παρέμβαση, τις Συνέργιες των Μελών και την προβολή του σήματος «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ».  
Το βράδυ του Σαββάτου στην ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Πολιτείας, Δημοσιογράφοι και τα Μέλη της Κοινότητας με τις οικογένειες τους ενώ τίμησαν με την παρουσία τους την Πρωτοβουλία σημαντικοί επιχειρηματίες της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν αναλυτικά για το αξιακό υπόβαθρο της Πρωτοβουλίας, τους στόχους και τις συνέργιες που πραγματοποιεί. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή του προτύπου ETHOS από τον Πρόεδρο του αμιγώς ελληνικού φορέα πιστοποίησης με πολυεθνικό χαρακτήρα EUROCERT, Γεώργιο Μπρισκόλα, στις εταιρίες Κτήμα Γεροβασιλείου, Forlabels, Φάρμα Κουκάκη και Ioniki.
Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου τα Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του εργοστασίου της εταιρίας-Μέλους CARTONTEC.
 
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες: