ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
06 Ιουλ
Αθήνα, 6 Ιουλίου 2021
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Υπό την Αιγίδα της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ πραγματοποιήθηκε το 21ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων
 
Σημαντικές διακρίσεις για τα Μέλη της
 
Υπό την Αιγίδα της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και άλλων φορέων πραγματοποιήθηκε το 21ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων με θέμα: "Ποιες ενέργειες απαιτούνται στη μετά Covid εποχή για την ανάπτυξη της Βιομηχανίας του Εμπορίου και των Υπηρεσιών της χώρας μας", την Παρασκευή 25 Ιουνίου.
 
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου αναλύθηκαν επίκαιρα ζητήματα σχετικά με την πανδημία, τον ελληνικό επιχειρηματικό στίβο και τις νέες καταναλωτικές συνήθειες. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και απένειμε βραβεία στις διακριθείσες εταιρίες, μεταξύ των οποίων και Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
 
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των Αιωνόβιων Brands Awards 2021 ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης βράβευσε την Αλευροβιομηχανία Μύλοι Δάκου για τα 146 χρόνια ιστορίας της, η οποία απέσπασε Diamond διάκριση. Επιπλέον, ο Υπουργός βράβευσε με Platinum βραβείο τις εταιρίες ΚΥΚΝΟΣ για τα 106 χρόνια ιστορικής πορείας της και την εταιρία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ για τη συμπλήρωση 93 χρόνων ιστορίας. Ακόμα, βράβευσε και τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ με Gold βραβείο για τα 89 χρόνια παρουσίας της στον κλάδο.
 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Άγις Πιστιόλας, ο οποίος απένειμε τις βραβεύσεις Best Launching 2021 σε δυο Μέλη της Πρωτοβουλίας,  την ΕΨΑ, για το νέο προϊόν Summer Mix 2021 καθώς και την εταιρία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ για το Φυσικό Μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN, το πρώτο ελληνικό εμφιαλωμένο, φυσικό μεταλλικό νερό σε φιάλες από ανακυκλωμένο πλαστικό.  
 
 
 
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες:
 
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Brava, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany,, TottisPack, DraculiCoffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Πυρήνας, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΜΕΒΓΑΛ, Polyeco, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA, Elikon Graphic Arts, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης Labels, SEPTONA
 
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:
 
Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση.
 
 
 
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/