ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
30 Μαρ
Η βιομηχανία ζυμαρικών «ΗΛΙΟΣ» πιστοποιήθηκε το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων, EUROCERT A.E., αποδεικνύοντας πως αποτελεί ελληνική επιχείρηση.
 
Η εταιρία ΗΛΙΟΣ έλαβε την πιστοποίηση, καθώς είναι ελληνικής ιδιοκτησίας, παράγει ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, έχει την έδρα της στην Ελλάδα, απασχολεί Ελληνικό εργατικό δυναμικό και έχει σημαντική ενεργό κοινωνική δράση συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό τόσο στην ενίσχυση της Ελληνικής Οικονομίας όσο και της κοινωνίας γενικότερα. Η εταιρία «ΗΛΙΟΣ» στέκεται με σεβασμό απέναντι στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή, συνεχίζοντας εδώ και 80 χρόνια την παράδοση της ποιότητας, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών από 100% σιμιγδάλι επιλεγμένου σκληρού σιταριού της εταιρείας «ΜΥΛΟΙ ΠΑΝ. ΔΑΚΟΥ». Έτσι επιλέγοντας «ΗΛΙΟΣ» γνωρίζετε ότι επιλέγετε 100% ελληνικά ζυμαρικά που παρασκευάζονται από «επώνυμο», υψηλής διατροφικής αξίας σιμιγδάλι.
 
Το σήμα προάγει, παράλληλα, την επιχειρηματική αριστεία μέσα από κριτήρια ορθής επιχειρηματικότητας, που θα πρέπει να πληρούνται για την απονομή του.