ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
15 Νοε
Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ χορηγός του τουρνουά τένις με αμαξίδιο «Ancient Messini Open»
 
Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ  ΜΑΣ αποτέλεσε χορηγό του τουρνουά τένις με αμαξίδιο «Ancient Messini Open», το οποίο συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Μεσσήνης, την Παγκόσμια Ομοσπονδία τένις ITF, τη Γενική Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.
 
Ειδικότερα, για τέταρτη χρονιά, το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο «Ancient Messini Open», πραγματοποιήθηκε με  μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Buca beach resort» στην παραλία Ανάληψης. Από την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου έως το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, πραγματοποιούνταν αγώνες ανδρών και γυναικών, στους οποίους συμμετείχαν άτομα από 16 διαφορετικές χώρες. Συνολικά έλαβαν μέρος, σε μονούς και διπλούς αγώνες, 45 αθλητές με 15 συνοδούς και η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποστήριξε την αξιόλογη και ξεχωριστή αυτή διοργάνωση, ενισχύοντας τις προσπάθειες των συμμετεχόντων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι χορηγοί του τουρνουά για δεύτερη χρονιά ήταν και οι εταιρείες-Μέλη της Πρωτοβουλίας ΑΓΑΝ, Καλαμάτα Παπαδημητρίου και Λουξ.
 
Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, σεβόμενη την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται, στηρίζει έμπρακτα δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό, το ευ ζην και την ενίσχυση του τουρισμού σε διάφορες περιοχές της χώρας.
 
 
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι 62 εταιρείες:
 
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captains, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Γεωργιάδη, Πυρήνας, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Καρακάνας Παναγιώτης, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΜΕΒΓΑΛ, Polyeco, Μέλι Αττική, Οικογένεια Στεργίου
 
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:
 
Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση.
 
Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.
Η EUROCERT είναι ένας ανεξάρτητος φορέας Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων με ισχυρή παρουσία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως. Αποτελεί τη μεγαλύτερη, αμιγώς, ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό που επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης σε κλάδους όπως τα τρόφιμα και ο τουρισμός.
 
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/