ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
12 Απρ

Ψηφίζουμε ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο «Πρωτάθλημα» Επιχειρηματικότητας της Ευρώπης!
 
Τον τίτλο της «Πρωταθλήτριας» Επιχείρησης της Ευρώπης διεκδικεί μία ελληνική επιχείρηση, μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, με στόχο να ανεβάσει την ελληνική επιχειρηματικότητα στην κορυφή της Ευρώπης!
 
Η Λουξ, η ελληνική εταιρεία αναψυκτικών & χυμών, διαγωνίζεται στον τελικό γύρο του διακεκριμένου ευρωπαϊκού διαγωνισμού επιχειρηματικότητας European Business Awards (ΕΒΑ), για τη θέση του Overall European Public Champion. Η εταιρεία προκρίθηκε στη 2η φάση του διαγωνισμού ως εκπρόσωπος της Ελλάδας, έχοντας εξασφαλίσει τη στήριξη του κοινού, μέσω online ψηφοφορίας. Τώρα αναμετράται με 31 ευρωπαϊκές επιχειρήσεις για τον τίτλο του «Πρωταθλητή Ευρώπης»!
 
Η Λουξ, μία επιχείρηση εξολοκλήρου ελληνικής ιδιοκτησίας, με παράδοση στο χώρο των αναψυκτικών και χυμών από τη δεκαετία του 1950, παράγει ανταγωνιστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, με αυθεντικές γεύσεις, χρησιμοποιώντας μονάχα ελληνικές πρώτες ύλες. Με γνώμονα την καινοτομία και διαφοροποίηση, η Λουξ αποσκοπεί στην ανάδειξη και προώθηση των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, αποτελώντας παράγοντα ανάπτυξης στην τοπική και εγχώρια οικονομία, με συνεχείς επενδύσεις στην καινοτομία και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.
 
Με την πρόκριση της, η Λουξ εκπροσωπεί την Ελλάδα σε έναν από τους πιο σημαντικούς διαγωνισμούς της Ευρώπης, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα της καινοτομίας και εξωστρέφειας, ακόμα και σε δύσκολους καιρούς, μπορεί να ανταγωνιστεί επάξια στη διεθνή αγορά.
 
Στηρίζουμε τη Λουξ, στηρίζουμε την Ελλάδα της δυναμικής επιχειρηματικότητας και των ποιοτικών προϊόντων γιατί «Η ελληνικότητα έχει όραμα». Το 2016 η Ελλάδα σηκώνει ένα ακόμα «Ευρωπαϊκό»!
 
Για να υποστηρίξετε κι εσείς την ανάδειξη της ελληνικής εταιρείας Λουξ ως Overall European Public Champion, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Λουξ ή το σύνδεσμο Business Awards Europe, μέχρι τις 26 Απριλίου, για να συμμετέχετε στην ψηφοφορία (Προσοχή, θα πρέπει να πατήσετε το link επιβεβαίωσης που θα λάβετε στο inbox σας για να καταχωρηθεί η ψήφος σας).