ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
07 Φεβ
Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2022
Δελτίο Τύπου
Νέο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η Polyplast
Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ενδυναμώνεται με την ένταξη της εταιρίας Polyplast με έδρα την Αυλώνα, η οποία ιδρύθηκε το 1981 και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής πλαστικών ειδών συσκευασίας.
Το νέο Μέλος της Κοινότητας, η εταιρεία «ΠΟΛΥΠΛΑΣΤ Ε.Π.Ε», απευθύνεται σε ποικίλο φάσμα επιχειρήσεων με εξειδικευμένες λύσεις πρωτογενούς και δευτερογενούς συσκευασίας, όπως τσάντες πολυαιθυλενίου παντός τύπου, φιλμ συρρίκνωσης, courier bags και πολλά ακόμα προϊόντα. Σε όλη την πορεία της, ανανεώνει συστηματικά τον μηχανολογικό εξοπλισμό της, που αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας καθιστώντας την μια από τις πιο σύγχρονες παραγωγικές εταιρίες του κλάδου. Η συνεχής διεύρυνση της παραγωγικής δυναμικής της οδήγησε την Polyplast το 2006 να μεταφερθεί σε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Η εταιρία απασχολεί 60 εργαζομένους και εξωτερικούς συνεργάτες ενώ διαθέτει δίκτυο 2.500 πελατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με την τεχνογνωσία και την παραγωγική δυναμική της στη χώρα, η Polyplast αποτελεί πρεσβευτή της Ελλάδας σε αγορές του εξωτερικού, όπως και τα υπόλοιπα Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.   
Η Polyplast συμμερίζεται το όραμα της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και συμπράττοντας μαζί της συμβάλλει στην ενίσχυση των δράσεων της Κοινότητας προς όφελος της ελληνικής Οικονομίας και Κοινωνίας.
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες:
 
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless EC, TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany,, TottisPack, DraculiCoffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, Polyeco, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA, Elikon Graphic Arts, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης Labels, SABO, SEPTONA, Πρόκος, Ιωνική Σφολιάτα, Οικογένεια Βολιώτη, Organic 3S, 3αλφα, Coffee Island, Polyplast
 
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:
 
Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση από τη EUROCERT S.A..
 
 
 
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/