ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
02 Μαρ
Μία ακόμα σημαντική Ελληνική εταιρεία από τον κλάδο των τροφίμων-ποτών, η εταιρεία ΒΙΚΟΣ πιστοποιήθηκε από την EUROCERT για την ελληνικότητα των προϊόντων της και έγινε μέλος της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ».

Η ΒΙΚΟΣ, με παρουσία 25 χρόνων στην Ελληνική αγορά, δραστηριοποιείται στην εμφιάλωση Φυσικού Μεταλλικού Νερού και των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών (οκτώ αναψυκτικά με κύριο συστατικό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό, από την πηγή Ζαγοροχώρια) και αποτελεί μια από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες του κλάδου. Πρόκειται για μια ελληνική επιχείρηση που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος» και σήμερα λειτουργεί δύο υπερσύγχρονα εργοστάσια εμφιάλωσης νερών και αναψυκτικών στην περιοχή των Ζαγοροχωριών. Αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές όχι μόνο των αλυσίδων σουπερμάρκετ της χώρας μας αλλά και διεθνώς.

Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πιστοποιεί την ελληνικότητα της ΒΙΚΟΣ σε σχέση με την παραγωγή, τη Βάση της τοπικής και διεθνούς της δραστηριότητας αλλά και την Ιδιοκτησία, στοιχεία που δημιουργούν υψηλότερη σχετική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική οικονομία σε σύγκριση με την αξία που παράγουν άλλα σημαντικά μοντέλα επιχειρήσεων. Επιπλέον, η πιστοποίηση της ΒΙΚΟΣ αφορά ποιοτικά κριτήρια που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εργαζομένων και των παραγόμενων προϊόντων. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι εταιρείες που ανήκουν στη κοινότητα συμβάλουν ενεργά στην Ελληνική οικονομία, συνεργάζονται με άλλες Ελληνικές επιχειρήσεις,  και συμμετέχουν σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις.