ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
07 Μαρ
Μία ακόμα σημαντική ελληνική επιχείρηση εντάσσεται στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ». H EUROCERT ολοκλήρωσε τη διαδικασία πιστοποίησης της ελληνικότητας της βιομηχανίας «ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΙΝΑΚΗ», δίνοντάς της και το αντίστοιχο σήμα που σφραγίζει την ένταξή της σε αυτή τη νέα επιχειρηματική κοινότητα.

Τα «ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΙΝΑΚΗ» αποτελούν σημαντικό μέρος της ομώνυμης εταιρείας, που με αφετηρία τη Φλώρινα διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία στον κλάδο του ποτού τα τελευταία 30 χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία παρέχει άριστη ποιότητα και ευρεία γκάμα προϊόντων, συνδυάζοντας το πανελλήνια γνωστό ξινό νερό Φλωρίνης  (φυσικώς ανθρακούχο)  με ελληνικούς χυμούς και αναψυκτικά.

Συγκεκριμένα, η συμμετοχή στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πιστοποιεί την ελληνικότητα της εταιρείας σε σχέση με την παραγωγή, τη βάση της τοπικής και διεθνούς δραστηριότητας και την ιδιοκτησία, καθώς δημιουργεί υψηλότερη σχετική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική οικονομία.

Επιπλέον, πιστοποιείται ότι η βιομηχανία «ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΙΝΑΚΗ» πληροί ποιοτικά κριτήρια που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εργαζομένων και των παραγόμενων προϊόντων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι εταιρείες που ανήκουν στη κοινότητα συμβάλουν ενεργά στην Ελληνική οικονομία, συνεργάζονται με άλλες Ελληνικές επιχειρήσεις,  και συμμετέχουν σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις.