ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
07 Απρ
Αθήνα, 7 Απριλίου 2020
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Η Κλειθροποιία DOMUS εντάσσεται στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
 
Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται στα Μέλη της την εταιρεία DOMUS ενισχύοντας την αριθμητική της υπεροχή και εντάσσοντας  έναν σημαντικό «σύμμαχο» στο έργο της για την προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη της χώρας σε διεθνές επίπεδο.
Ειδικότερα, η Κλειθροποιία DOMUS αποτελεί μία κορυφαία ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται από το 1916  στον χώρο της ασφάλειας του κουφώματος και έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, η οποία σε συνδυασμό με τα άριστης ποιότητας προϊόντα, έχει σαν αποτέλεσμα την διεθνή αναγνώριση και την δημιουργία ενός ισχυρού “brand”. Το νέο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ απασχολεί 100 άτομα και διαθέτει εγκαταστάσεις 4.000 τ.μ., οι οποίες της επιτρέπουν την παραγωγή μεγάλου όγκου προϊόντων, που στη συνέχεια διοχετεύονται στη διεθνή αγορά.
 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το νέο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ερευνά συνεχώς τις ανάγκες της Ελληνικής και ξένης αγοράς και  δε σταματά να αναπτύσσει νέα προϊόντα και να βελτιώνει τα υπάρχοντα, καθώς πρωταρχικός στόχος της εταιρίας DOMUS Α.Ε.Β.Ε είναι η μακροχρόνια ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της και η συνεχής βελτίωση της αποτελεσματικότητας του Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας.
 
Με την ένταξη της DOMUS A.E.B.E στην  πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, διευρύνεται η Κοινότητα που αποτελείται από εξωστρεφείς, αμιγώς ελληνικές εταιρείες, οι οποίες διατηρούν την Έδρα, την Παραγωγή και την Ιδιοκτησία τους στην Ελλάδα και μέσα από κοινές δράσεις και συνέργειες συμβάλλουν στην ενίσχυση της εγχώριας επιχειρηματικότητας.
 
 
 
 
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρείες:
 
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Brava, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captains, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Γεωργιάδη, Πυρήνας, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Καρακάνας Παναγιώτης, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΜΕΒΓΑΛ, Polyeco, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus
 
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:
 
Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση.
 
Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.
Η EUROCERT είναι ένας ανεξάρτητος φορέας Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων με ισχυρή παρουσία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Αποτελεί τη μεγαλύτερη, αμιγώς, ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό που επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης σε κλάδους όπως τα τρόφιμα και ο τουρισμός.
 
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/