ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
02 Σεπ
Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2019
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ τιμήθηκε σε εκδήλωση στο Κτήμα Σκούρα
Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ τιμήθηκε σε εκδήλωση που παρέθεσε το Μέλος της, Κτήμα Σκούρα, στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Αυγούστου, στο οινοποιείο Σκούρας στο Μαλανδρένι Αργολίδας.
Στο εντυπωσιακό κελάρι των 1.000 δρύινων βαρελιών, ανάμεσα στα Αγιωργίτικα και τα άλλα κόκκινα κρασιά, έγινε το καλωσόρισμα από τον Γιώργο Σκούρα και η παρουσίαση της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ από τον πρόεδρο του ΔΣ, Άγι Πιστιόλα, ο οποίος έκανε λόγο για το έργο της κοινότητας. Η άψογα οργανωμένη βραδιά στο βαρελώνα του Κτήματος Σκούρα συνεχίστηκε με μια λυρική ερμηνεία της σοπράνο Ειρήνης Τζαμτζή με συνοδεία στο πιάνο από τον Κώστα Γιαξόγλου, την οποία απόλαυσαν εκτός από το πλήθος καλεσμένων και Μέλη της Πρωτοβουλίας με τις οικογένειές τους.
Η βραδιά όπερας προς τιμήν της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία προωθεί και ενισχύει τη φωνή της αμιγούς ελληνικής επιχειρηματικότητας, ολοκληρώθηκε με δεξίωση κάτω από το γλυκό φεγγαρόφως και τους ήχους της jazz μουσικής στη μαγευτική βεράντα του οινοποιείου του Κτήματος Σκούρα με θέα στα αμπέλια και με τα εδέσματα που δημιουργήθηκαν από προϊόντα των Μελών της Πρωτοβουλίας.
 
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι 59 εταιρείες:
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Γεωργιάδη, Πυρήνας, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Καρακάνας Παναγιώτης, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΜΕΒΓΑΛ
 
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:
Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση.
Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.
Η EUROCERT είναι ένας ανεξάρτητος φορέας Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων με ισχυρή παρουσία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε περισσότερες από 35 χώρες παγκοσμίως. Αποτελεί τη μεγαλύτερη, αμιγώς, ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό που επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης στο σύνολο των κλάδων της οικονομίας και παραγωγής.
 
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/