ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
19 Μαϊ
Η πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» καλωσορίζει την «ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ - ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» στην κοινότητα των εταιρειών με πιστοποιημένη -από την EUROCERT- ελληνικότητα. Το νέο μέλος πιστοποιήθηκε με βάση το αναλυτικό και ευρύ «Πρότυπο Απαιτήσεων»  της εταιρείας που αξιολογεί και αποδίδει στις εταιρείες – μέλη το συγκεκριμένο σήμα.

Με ιστορία 150 ετών και αφετηρία το Πλωμάρι Λέσβου η «ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ - ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» είναι το διεθνώς φημισμένο ελληνικό ούζο 100% απόσταξης. Η διαχρονική του επιτυχία, βασίζεται στο σεβασμό στην παράδοση και στο πάθος για απόλυτη ποιότητα. Διαθέτει 5 τύπους: Μπλέ, Πράσινο, Αφροδίτη, Εύζων και Συλλεκτικό. Κάθε τύπος παράγεται με γλυκάνισο και ποικιλία τοπικών αρωματικών φυτών δημιουργώντας  5 ιδιαίτερα αρώματα που έχουν κερδίσει εδώ και δεκαετίες το εγχώριο και διεθνές κοινό.

Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πιστοποιεί την ελληνικότητα της εταιρείας «ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ - ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» σε σχέση με την Ιδιοκτησία, την Παραγωγή και τη Βάση της  δραστηριότητας, στοιχεία που δημιουργούν υψηλότερη σχετική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική οικονομία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιστοποίηση της  «ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ - ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» αφορά επίσης ποιοτικά κριτήρια που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εργαζομένων και των παραγόμενων προϊόντων.

Οι εταιρείες που ανήκουν στην πρωτοβουλία συμβάλουν ενεργά στην Ελληνική οικονομία, συνεργάζονται με άλλες Ελληνικές επιχειρήσεις,  και συμμετέχουν σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις.