ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
02 Νοε

Το «Ράφι ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», το πρώτο σημείο πώλησης στην Ελλάδα με θεματική παρουσία της Πρωτοβουλίας, δημιουργήθηκε πρόσφατα με τα προϊόντα των Μελών-επιχειρήσεων ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο γνωστό Delicatessen κατάστημα τροφίμων και ποτών Mr Farmer’s στο Χολαργό. Η κοινή αυτή προϊοντική προβολή Μελών της Ένωσης, αποτελεί μία ακόμα σημαντική κίνηση της Πρωτοβουλίας για την προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και την εύκολη πρόσβαση των καταναλωτών σε αμιγώς ελληνικά προϊόντα.
 
Όπως αναφέρει ο κος. Άγις Πιστιόλας, Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, «Η πρόταση υλοποίησης του πρωτότυπου project εκ μέρους του Mr Farmer’s και η εμπιστοσύνη στο όραμα και τους στόχους της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ που αυτή συνεπάγεται, αποτελούν οιωνό της ολοένα και πιο γόνιμης αλληλεπίδρασης της ένωσης με φορείς της Ελληνικής Κοινωνίας και Οικονομίας. Η νέα δράση που εγκαινιάζει η Πρωτοβουλία σε συνεργασία με το Mr Farmer’s αποτελεί ένα ακόμα βήμα που αναλαμβάνει αυτό το διάστημα η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ για την ενίσχυση του προφίλ της εντός συνόρων, παράλληλα  με ενέργειες προς το εξωτερικό, για την κοινή προβολή και προώθηση προϊόντων των Μελών-επιχειρήσεων» , συνεισφέροντας στην ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.
 
 
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν τα εξής (48 έως σήμερα) Μέλη:
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s , Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα,Οινοποιία Γεωργιάδη,ΠυρήναςΑΕ,Biosolids,Κρόκος Κοζάνης ,ΧΙΩΝ
 
 
 
 
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:
 
Σκοπός της ένωσης «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η μεγαλύτερη Ελληνική Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε βάσει ειδικού προτύπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.
 
Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.
Η EUROCERT είναι ένας ανεξάρτητος φορέας Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων με ισχυρή παρουσία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της. Αποτελεί τη μεγαλύτερη, αμιγώς, ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Σήμερα, το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία κι η ναυτιλία. Η EUROCERT αποτελεί τον φορέα πιστοποίησης του σήματος  «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» που επιβεβαιώνει την ελληνικότητα στην ιδιοκτησία, τη βάση και την παραγωγή των επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eurocert.gr
 
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/