ΝΕΑ & Μ.Μ.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
16 Δεκ
Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2019
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσορίζει την εταιρεία «Οικογένεια Στεργίου»
 
Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ «ενώνει δυνάμεις» με μία από τις μεγαλύτερες εγχώριες βιομηχανίες ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, την «Οικογένεια Στεργίου», που ιδρύθηκε το 1999, ως επέκταση της μητρικής εταιρείας «Ε. & Κ. Στεργίου και Σία ΟΕ».
 
Ειδικότερα, το νέο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η «Οικογένεια Στεργίου», παρασκευάζει καθημερινά περισσότερες από 200 παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές, για αρτοσκευάσματα, σνακ και γλυκά, βέλτιστα προσαρμοσμένες για απευθείας κατανάλωση ή τελική προετοιμασία στο σημείο πώλησης. Παράλληλα, βασικό στόχο της εταιρείας αποτελεί η συνεχής επένδυση στο κομμάτι της έρευνας και ανάπτυξης στον τομέα απόδοσης και χρήσης υλικών.
 
Επιπροσθέτως, η εταιρεία «Οικογένεια Στεργίου» επιλέγει να χρησιμοποιεί συστηματικά υλικά και αλεύρια από πιστοποιημένους παραγωγούς με απώτερο σκοπό να διατηρήσει  αναλλοίωτη τη σχέση ποιότητας, διατροφικής αξίας και τιμής που τη χαρακτηρίζει από την ίδρυσή της, ενώ παράλληλα επιδιώκει την ύψιστη διατροφική εμπειρία του τελικού καταναλωτή.
 
H «Οικογένεια Στεργίου» αποτελεί ενεργό Μέλος της  πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και μέσω της σύμπραξης αυτής στοχεύει στην ανάδειξη του κρίσιμου ρόλου του ελληνικού παραγωγικού και επιχειρηματικού ιστού στην επανεκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας.
 
 
 
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι 62 εταιρείες:
 
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captains, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Γεωργιάδη, Πυρήνας, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Καρακάνας Παναγιώτης, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΜΕΒΓΑΛ, Polyeco, Μέλι Attiki, Οικογένεια Στεργίου
 
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:
 
Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση.
 
Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.
Η EUROCERT είναι ένας ανεξάρτητος φορέας Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων με ισχυρή παρουσία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως. Αποτελεί τη μεγαλύτερη, αμιγώς, ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό που επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης σε κλάδους όπως τα τρόφιμα και ο τουρισμός.
 
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/