ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων γεννήθηκε στη Βαγιά της Τήνου, στο χώρο της παλιάς ταβέρνας Ροδιά, που μετατρέψαμε σε βιοτεχνικό κτίριο. Οι χώροι διαμορφώθηκαν ειδικά για να στεγάσουν τον ογκώδη εξοπλισμό του ζυθοποιείου που μας ήρθε από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη.
Ιδρυτές: Αλέξανδρος Κουρής, Μάγια Τσόκλη, Ελίνα και Κωστής Δάλλας. Αποκλειστικός σκοπός της "Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο" είναι η παραγωγή, εμφιάλωση και χονδρική διάθεση μπύρας υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.
Η μπύρα ΝΗΣΟΣ, μάλιστα τιμήθηκε με ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ EUROPEAN BEER STAR 2014 και αποτελεί την υψηλότερη διάκριση που έχει λάβει ποτέ Ελληνική μπύρα! Η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων πιστοποιήθηκε με το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» το 2015, πληρώντας τα ποσοτικά και τα ποιοτικά κριτήρια που απαιτούνται.